Mitt hjärta i mina händer


Hanna and I

Är ett galet bra team.  Vår kommande höstresa till New York/LA kommer bli fabulous! Ikväll har vi fixat dom sista detaljerna och nu är det bara att vänta och längta.
Sköna vardagar som inte övergår i helgpanik. Det går bra nu. Jag trivs så bra med mig själv när jag får ro i kroppen. Och jag ska njuta så länge det varar. Älskade höst, stanna för evigt.
Ska försöka sova nu. Och då vill jag inte lyssna på Linda Bengtzing! Jävla grannar...

Om muskler

Lev i nuet. Ja tack. Men ibland (typ jämt) kan jag inte låta bli att blicka framåt.
Ett starkt hjärta i mjuk sand. Jag vill, jag vill och jag är inte orolig. Jag ser till att det blir som jag vill. Snart ska jag rädda min vinter. Men först ska jag sova, extra härligt efter yoga och ett leende av Anca.

This life

Hösten smyger sig på och samtidigt hinner jag ikapp, ett lugn sprider sig och äntligen kan jag andas på riktigt igen. Varje år lurar sommaren mig att min bästa tid är nu och därför blir jag alltid lika förvånad över att det är hösten som är min tid. Nyårsafton kan slänga sig i väggen för mig är aug/sep fortfarande en ny termin. Nu har jag vänt blad och ett nytt kapitel väntar.

Igår bio och kvällspromenad i mörkret. Idag promenad, Sandra och Vilmer mys träning och morfar. Nya sköna söndagar .
Jag längtar så sjukt mycket efter min och Hannas New York/La resa nu. Hoppas veckorna springer iväg så att jag snart får vandra runt på gatorna i NY och vara rädd för att bli dödad. Och överlever jag där ska leta reda på Joel K i LA.
Hon är en stjärna, precis som jag. Himlasyskon.
Kolla in min systers blogg:http://ancaelmberg.com/

25 gånger två lika med sjukt jävla bra ba.

Jag har haft den bästa helgen någonsin. Finner knappt ord. Jag är så jävla lycklig över att jag får ha världens bästa människor i mitt liv. Punkt jävla slut.

RSS 2.0