Skalfesten


En himla massa siffror och ännu fler frågeteckan så var skalfesten gång och ledde oss till en början ut på solvarma klippor. En massa mat, lekar och samkväm avslutades med disco till E-type. Jag, Gullan och Annica stod som vinnare. Jag hade klätt mig för november men det hade inte behövts för med fina vänner håller man värmen. Hade nog hur som helst inte frusit ihjäl. Gick upp 2,5 kilo under timmarna i Holmsund så det borde ha isolerade fint.

Kvällens roligaste: Caroline undrar vad klockan är och Annica håller till svars upp nio fingrar därpå Carro utbrister: Elva!  Ha ha, jag undrar om det var den norska snapsens fel? Lag Erik, Caroline och Olles töndövhet var också underhållande. De fick en finsk version av Chers Belive till Björn Skifs. Laila ville prata med en kändis och ringde nummerupplysningen men både Etype och Henrik Schyffert hade hemligt nummer, suprise.

Jag chockade alla med att vara nykter. Och upptäckte att jag är sjukt bra på att festa utan alkohol En oväntad men trevlig och ännu bättre, hälsosam vetskap. Synd bara att min kropp är ovan för jag drömde att jag var full och vaknade upp och kände mig bakis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0