Festfixare


Tagresan fran Chiang Mai- Bangkok ar avklarad. Men resan mellan Bangkok och Chumpton avbrots sa nu befinner vi och resten av Sverige oss i Hua hin. Vi kom pa den fantastiska iden att dra en 'liten' fest pa taget mot Bangkok, en valdigt trevlig sadan forut att det inte blev sa mycket somn och lite for mycket saengsom. Sa vi var inte altfor pigga nar vi rusade vidare mot nasta tag som var alldeles for trang och kallt for att sitta och ma daligt pa. Vi fick hora att det forsta taget vi akte pa fran Chaing mai var ett nytt tag och vi funderade over hur gammalt da kunde se ut (eftersom det kandes ju inte direkt purfarskt det vi akte med) och nu vet vi hur ett gammalt ser ut...

Imorse bestamde att idag maste vi borja halla i slantarna och darefter gick for att  lamna in tvatt, utan att fraga om pris. Arhundradets dyraste tvatt (dessutom var vi tvungen att visa upp allt vi skulle tvatta ink. underklader, trevligt lixom)

Imorgon hoppar vi pa bussen till Ranong. Fast jag langtar tillbaka till norr, det var perfekt klimat dar. Nu ar det for varmt. Men trots varmen vill jag stanna for evigt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ååå vad det låter som du o Tina har det skoj:).

Jag hoppas verkligen inte du stannar för evigt. SAKNAR DIG här hemma!!! Massor av kramar till er.

2009-02-05 @ 09:26:28
Postat av: AW

ojojoj.. Du har det bra du som är där det är varmt och skönt. Har typ kommit en meter snö nu och är snöstorm ute. Fy rackarns!

Så stanna ett tag till därborta även om du måste visa upp underkläderna för främmande thailändare. Men stanna inte för evigt... Inge kul för oss här i Ume!

S

Take care gumman!

Kramar

2009-02-05 @ 12:41:09
URL: http://coolastebrudnistan.blogg.se/
Postat av: Ellet

pengarna ska rulla :P hehe.. bra att ni har det roligt! Lägg ut bilder!! själv klarade ja akupunkturtentorna idag :) kram

2009-02-05 @ 15:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0