Thailand


        
   
   
      
  

Ja vi försöker väl ta det från början. Resan var dryg som satan. Vi träffas upp på Arlanda, är jätte peppade. Alla var vid gott humör hela resan men 12 timmars väntetid i Peking är inte kul (oavsett hur mycket sprit man har) Vidare mot Bangkok, sex timmar till i väntan, därefter flyg till Ko samui och båt över till Koh Phangan, som är vår första anhalt. För där ska det nämligen vara fullmoon party några dagar senare och det är enligt T, F och J det som hägrar mest av allt på hela resan. Lite snopet för dem när partyt blir inställt. 

Trots grabbarnas besvikelse drar vi vidare till underbara Bottle Beach, där vi bor i super mysiga bungalows, med stranden precis utanför dörren.  Men tydligen kan få för mycker lugn (vad hände?) så vidare till Ko tao. Där vi möter upp min Älskade Hanna och Söta Emelie. Jag Hanna, Tommy och Freddy ägnar fyra dagar i skolbänken och under vattenytan. Kvällarna tillbringas på Tatuerings studio(alla utom jag och Johnny gör tatuering där, vi vill ju inte vara som alla andra) Jätte kul att ta dykcert, men dagarna går fort och en vecka har sprungit iväg och det är dags att hinna upp Johnny och Ketty som lämnat oss. Träffar upp med dem nån dag i Cha am innan vi tillsammans åker till Bangkok, där de lämnar oss för Sverige och Bästa Lotta lämnar Sverige för Thailand men följer med oss vidare mot Kambodja...

        Eftersom jag är fotograf så är det grabbarna grus som fått vara motiv, men det är nog lika bra det för mitt fejk smile fick inte höga betyg av tjocka molnet...haha... Vem tjocka molnet är får ni lista ut själva.

Jävligt konstigt...


så känns det att vara hemma igen.
Skulle lika gärna kunnat vara igår jag åkte samtidigt som det kunde ha varit flera år sedan. Tidsuppfattningen är inte den bästa eftersom man varit så oberoende av klockan.
Just nu känns det svårt att förstå att jag nyss var där men nu är här, svårt att veta om jag är glad över att vara hemma eller bara vill tillbaka.
Ska försöka redovisa allt vi gjort när jag landat på riktigt, men sammanfattningsvis har det varit otroligt roligt och jag skulle kunna stanna mycket längre. Tror aldrig att jag varit så lugn i kropp och själ som jag varit under dessa veckor, underbar känsla. Hoppas det håller  i sig.
Fast jag är iof redan stressad över att börja jobba på tisdag. Ska lägga ner det och bara leva livet...Nån som vill försörja mig?

image29

Badpojkar, Koh Phangan Thailand.


Alive


Jag lever och mar bra. Forstar inte varfor man jobbar och sliter, det ar ju sa har livet ska vara!!
Saknar min Tobias, men forutom det sa skulle jag kunna stanna for all evighet.


RSS 2.0