Två att räkna med


Jag hann inte ens blinka innan pappa och mamma sa ja till att ställa upp som borgensman om det behövs. Det känns så skönt att veta att dom alltid stöttar och står bakom mig. Två att räkna med!
En annan familjemedlem att räkna med är min kära lillasyster. Idag när jag träffade henne insåg jag att hon tyvärr är alldeles för lik mig. Tyvärr, eftersom jag kan inte påstå att det är mina postiva sidor jag ser i henne, men som tur är det sånt som sakta men säkert växer bort. Det var inte alltid så lätt att vara liten som man vill minnas. Fast det är helt lätt nu heller. Men det ska väl vara lite sport.

Veckans tistel ger jag till min bankkvinna. Hon har vid två tillfällen lovat att ringa men inte gjort det. Innan vi är klara med varandra ska ge henne ett klokt råd. För jag tycker faktiskt att jag som kund har rätt att förvänta mig bättre service. Och nej, jag vill inte höra hennes bortförklaringar till varför hon inte ringt, för mig är detta totalt ointressant, jag blir bara förbannad!

Jag är rädd att min lilla kisse håller på att bli könsmogen. Usch, det känns jobbigt! Ett råd till Sandra K: Ta till vara på tiden, dom blir stora alldeles för fort!

Kolla HÄR för fina bilder på Nils. Anna lagt ut bilder från Creative Lounge invigning HÄR.

Kommentarer
Postat av: Karin

Dalig service, sa skulle du aldrig bli behandlad hos mig =)

2008-11-29 @ 22:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0