Dag 7

Alltså är det inte för jävla fint med söndagar? Som idag tex. även fast jag vaknade med huvudvärk, igentäppt näsa och ond hals så stutsade jag upp ur sängen och tänkte: Underbart det botar vi med lite söndagspromenad städning, storkok och andra super trevliga söndagssvenssonprojekt för att sen bara njuta av prestationen.

Nä. Inte riktigt va. Jag vaknade. Funderade varför jag istället för att ha suttit hemma och sett körslaget inte varit ute och supit skallen av mig om det ändå skulle banka så förbannat. Eftersom jag tycker så jävla synd om mig själv när jag är sjuk så tänker jag unna mig lite lyx. Tar mig till affären och slår till på 2,5 liter glass, yes! Börjar må sjukt illa efter bara en halvliter (glömde att grunda med frukost eller lunch) Fan! Men än finns det hopp om söndagsmys för min vän Tobias räddar kvällen med att bjuda mig på middag - Mmm soppa, vad matigt! Det är väl inte kött i? Tack Tobias det var skit gott med mackor. Så nu är hela kostcirkeln fylld idag.

Det allra viktigaste på söndagar har jag iallafall lyckats med för gud vad jag har välsignat och helgat den sjunde dagen.

Kommentarer
Postat av: Lala

Emma..om du inte äter kött röstar du på miljöpartiet då??? :D

2010-04-22 @ 21:08:41
Postat av: emma

hahaha!

2010-04-24 @ 10:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0